Powered by ZigaForm version 3.9.6.4

Aplicaţii Multiplatformă

Interfață de utilizare și experiență de utilizare sunt adesea confundate de catre dezvoltatori. Ele nu sunt în mod evident acelaşi lucru, dar există o relație de dependență între ele. Dezvoltatorii noștri înțeleg această relație complicată și știu cum să realizeze UX (user experience – experientă a utilizatorului) perfect. Numiți-o pasiune pentru perfectiune, atunci când proiectăm o aplicație, suntem implicaţi total la realizarea ei. Măiestria fără pereche și vasta experiență a dezvoltatorilor noștri combinate cu atenţia pentru detalii, face ca rezultatele obţinute de noi să fie mult peste aşteptările clienţilor noştri.
Noi punem design-ul înainte de dezvoltare, pentru că astfel vom reuşi sa facem aplicaţii pe care utilizatorii să le îndrăgească şi să le folosească o perioada cât mai îndelungată de timp. Un utilizator va continua să folosească o aplicație mobilă numai atunci când acesta este în măsură să obțină maximum de utilitate din aplicație.
Noi urmăm abordarea corectă pentru a proiecta o aplicație. Neacordând suficientă atenţie părţii de design a aplicaţiei, poate fi o greșeală gravă și poate conduce la eşecul aplicaţiei tale. Investind mai multă atenţie la proiectarea aplicațiilor mobile va duce la un angajament mai bun al utilizatorilor si, la rândul său, va spori rentabilitatea investiției tale în această aplicaţie.
Adăugam viață ideilor tale.
Procesul de proiectare ce-l avem dezvoltat, este inovativ și interactiv. Noi nu vedem ideile tale de aplicaţii ca simple cadre de sârmă, tot timpul, vom încerca să le vizualizăm si să creem prototipuri care să ne aducă mai aproape de designul real, cel dorit de dumneavoastră. Aducem la viață ideile tale printr-un design intuitiv, în scopul de a face cât mai plăcută experienţa utilizatorilor aplicaţiei dezvoltate.
Proiectarea o facem în 4 faze:

Faza 1
Determinarea publicului ţintă
După ce vom înţelege temeinic modul de funcţionare a afecerii tale, vom identifica utilizatorii tintă, astfel încat sa putem dezvolta un design in concordanţa cu preferinţele lor. Această fază se referă la descoperirea publicului, comportamentul lor, preferințele, și modul în care intenționezi să ajungi în viața lor.

Etapa implică sesiuni de brainstorming, care au loc între designeri la care tu, ca şi client, de asemenea vei putea lua parte. Inovații, criterii și strategii sunt gândite și puse în aplicare pentru a ieși cu un set concret de obiective care ar trebui să fie atinse.

Faza 2
Proiectarea interfeţei utilizatorului
După ce a fost stabilit publicul ţintă, designerii noştrii incep să conceapă interfaţa de utilizare potrivită cerinţelor afacerii tale şi publicului ţintă. Este punctul în care încorporăm şi sugestiile tale creative, iar discuţiile ce au avut loc la faza 1 sunt puse în aplicare. Noi dorim ca fiecare aplicaţie să fie specială, iar prin interfaţele de utilizare pe care o dezvoltăm vrem să scoatem în evidenţa ideia ce stă in spatele acelei aplicaţii.

Faza 3
Dezvoltăm prototipuri
După ce proiectarea interfeţei de utilizare se încheie, iar noi ştim deja clar care sunt obiectivele aplicaţiei, vom începe construirea unui prototip. Acesta ne ajută să înțelegem problemele pe care le-ar putea avea aplicaţia cu design-ul şi le rectificăm înainte de a fi publicată. Vom efectua teste repetate, pe mai multe prototipuri daca situaţia o impune. Testele vor fi facute atât de noi cat si de utilizatori, acest întreg proces asigurând faptul că designul redat este impecabil și oferă o experiență excepțională a utilizatorului.

Faza 4
Proiectarea aplicaţiei
În cazul în care prototipul a fost aprobat, acesta este convertit într-un design real. Design-ul aplicației este apoi codificat folosind JavaScript și limbajele de markup, și este finalizat.
Design-ul are foarte multe lucruri în comun cu imaginea companiei tale şi marca. Acesta este motivul pentru care încercam sa creăm un brand vizual, împreună cu procesul de proiectare. Noi studiem preferințele utilizatorilor vizați şi consolidăm brandul, astfel încât acesta să rămână sincronizat cu așteptările lor.

Ceea ce contează cel mai mult pentru noi la Fidesys Mobile este de a îmbogăți experiența clienților noștri în timp ce ei interacționează cu aplicațiile noastre cross-platform create pentru a rula excepțional pe diferite platforme native (iOS, Android, Windows, etc).

Recent Posts

WooCommerce Ready

Fully Customizable

SEO Friendly Theme

Social Links

Custom Banner