Powered by ZigaForm version 3.9.8.5

Aplicaţii Virtual Reality


realitatea virtuala (VR)

Îndrăznim sa ducem comunicarea într-o nouă eră, cea a Realităţii Virtuale. Suntem prima companie din România care dezvoltăm aplicaţii pentru realitatea virtuală la nivel comercial. Tehnologia VR este din ce în ce mai utilizată, dispozitivele pentru accesul la această tehnologie fiind la preţuri din ce în ce mai accesibile publicului larg. De aceea realitatea virtuală a devenit un nou mod de a promova afacerea ta in mediul online si de a aduce noi experienţe clienţilor tăi, iar în viitorul apropiat va fi unul dintre principalele canale de publicitate. Platforme precum Youtube sau Facebook au introdus în sistemele lor posibilitatea de a incărca continut VR, ceea ce înseamna că deja conţinutul VR prezintă un interes din ce în ce mai mare atât în rândul companiilor dar şi în rândul consumatorilor privaţi.

DOMENII DE APLICABILITATE VR

Putem dezvolta aplicatii VR pentru toate domeniile de activitate, iar în cele ce urmează voi enumera cateva soluţii aplicabile pentru afacerea ta:

– Aplicatie VR pentru Real Estate – Permite potenţialilor clienţi din orice colţ al lumii sa evalueze proprietatea ta, fără a fi nevoie să se deplaseze.

– Aplicaţie VR pentru Turism – Permite călătorilor din întreaga lume să verifice ofertele tale înainte de a călători. Prin aplicaţia VR turiştii vor putea vedea locurile de cazare dar si atracţiile turistice în 720 de grade.

– Aplicaţie VR pentru industria Auto – Permite potenţialilor clienţi din orice colţ al lumii să evalueze mașinile înainte de a merge la dealer.

– Aplicaţie VR pentru Hoteluri sau alte unitaţi de cazare – Unităţile de cazare reprezintă un factor major în planurile de călătorie. Acum puteţi permite turiştilor să experimenteze facilitățile la un hotel înainte de a lua o decizie.

– Aplicaţie VR pentru companii Aeriene – Călătoria cu avionul este un alt factor esenţial luat in considerare în planurile de călătorie. Permite călătorilor din întreaga lume să experimenteze ofertele tale de călătorii aeriene înainte de a lua o decizie.

– Aplicţie VR pentru celebrităţi – Crește angajamentul cu fanii tăi prin postarea de conţinut VR în aplicaţie. De exemplu poţi posta un filmuleţ VR, la unui concert al tău filmat de pe scenă şi poţi împartaşi cu fanii tăi emoţia de a fi pe acea scenă la concert alături de tine.

De ce să ne alegi pe noi?

– Suntem primii dezvoltatori de aplicaţii VR la nivel comercial din Romania şi avem în echipa oameni cu experienta în domeniu ce au lucrat pentru dezvoltarea de continut VR pentru companii cum ar fi C-net, Le Monde sau Silicon Valley Virtual Reality, astfel vă garantăm calitatea exceptională a serviciilor noastre.

– Există un număr tot mai mare de platforme VR, cum ar fi Oculus Rift, Gear VR, Google, etc. În cazul în care doreşti să dezvolţi o aplicație diferită pentru fiecare platformă VR, costurile de dezvoltare vor crește în mod dramatic. Noi vom face aplicaţia compatibilă cu opt platforme VR inclusiv iOS şi Android, iar tu plăteşti dezvoltarea şi licenţa doar pentru o singură aplicaţie.

Fii printre primele companii din Romania care le oferă clienţilor experiente panoramice Virtual Reality.

Fidesys Mobile SRL

Calendar

July 2017
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Posts with Thumbnail

WooCommerce Ready

Fully Customizable

SEO Friendly Theme

Archives

Social Profiles

Custom Text

You can create unlimited text, image, audio and video widgets. And these can be placed in any widget area.

Custom Image Widget